top of page

"Sabine maakt moeilijke onderwerpen toegankelijk en bespreekbaar"

Zowel in de praktijk als in mijn persoonlijke leven merk ik dat er een enorm taboe rust op psychische problemen en mentale gezondheid in het algemeen. Iedereen heeft wel ergens last van, maar niemand praat erover. Terwijl óók de moeilijke dingen bij het leven horen. Wachtlijsten stromen over en dat vraagt om een meer preventieve aanpak. Met die gedachte heb ik me gespecialiseerd in het creëren van meer openheid rond geestelijke gezondheid. Dit doe ik o.a. door het geven van lezingen en trainingen rond dit thema. Zo gaf ik al eerder lezingen over openheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit Twente en voor verschillende stichtingen en (zorg)instanties.

Daarnaast zet ik mijn ervaring als psycholoog graag in voor interactieve workshops. Zo hostte ik recent de workshops 'Leven naar je Waarden' en 'Zelfbeeld Boost', gebaseerd op elementen uit wetenschappelijke aangetoonde behandelmethoden, met direct toepasbare en effectieve oefeningen.

Je kan me ook inzetten als gespreksleider of dagvoorzitter. Dit deed ik eerder voor RINO Zuid, de Open Universiteit en diverse (zorg)instanties. 

Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Neem dan zeker contact op door te mailen naar info@sabineklaver.nl. Tot snel!

Wat anderen zeggen

Waardevolle workshop waarmee je gelijk aan de slag gaat waardoor je het goed kan toepassen en inzicht kan geven in je eigen leven.

- Esther (28)

bottom of page