top of page
WhatsApp Image 2023-04-22 at 13.00.57.jpeg

Tijdelijke aanmeldstop!

Welkom

Let op: tijdelijke aanmeldstop!

Loop je vast in je dagelijks leven? Ervaar je last van stress, angst- of stemmingsklachten? Heb je moeite met grenzen aangeven, weinig zelfvertrouwen of andere klachten? Je kan je nu aanmelden voor 1 op 1 psychologische begeleiding (voor alle leeftijden!).

 

Samen gaan we kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij je zo snel mogelijk beter voelt. Dit kan zowel online, als in mijn praktijkruimte in Eindhoven.

Sessies duren ongeveer een uur en de kosten zijn €90,- inclusief BTW (21%). Voor gesprekken vanaf 2 personen geldt een tarief van €130,- inclusief BTW (21%) voor een sessie van 1,5 uur. Omdat ik geen contracten met zorgverzekeraars heb, zijn deze kosten voor eigen rekening. Het voordeel hiervan is dat er geen verplichte diagnose gesteld hoeft te worden. Dit betekent dat de zorg die ik bied niet gebonden is aan protocollen en een maximaal aantal sessies. Er is dus alle tijd en ruimte voor jouw verhaal en jij behoudt te allen tijde de regie. 

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt, kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Zo'n gesprek duurt 30 minuten en hier zijn geen kosten aan verbonden. Je hebt hiervoor geen verwijzing van je huisarts nodig. 

bottom of page