top of page

psychologisch

kerstactie

De kerstactie van 2022 heeft €574,73 opgehaald, wat is gedoneerd aan Stichting Het Vergeten Kind. Aan iedereen die op welke manier dan ook hieraan heeft bijgedragen: dankjewel!

 

Elk jaar in de maand december organiseer ik een kerstactie, om degenen die het lastig hebben een warm hart toe te dragen. Dit jaar kan jij daar bij helpen!

Ik organiseer twee (online) workshops, waar jij kosteloos aan deel kan nemen. Achteraf zal er de mogelijkheid zijn om een vrijwillige bijdrage te doen. De opbrengst van de workshops zal gedoneerd worden aan een goed doel.

Je mag kiezen aan welke en hoeveel workshops je meedoet. Je kan natuurlijk ook doneren zonder een workshop te volgen. Hieronder lees je meer informatie over de workshops en kan je je aanmelden. Belangrijk is wel dat je je alleen aanmeldt als je de workshop ook daadwerkelijk gaat volgen, in verband met beperkte capaciteit.

Ik wens je een hele warme decembermaand toe!

Liefs,

Sabine

Mijn naam is Sabine, ik ben 30 jaar en woon in Eindhoven. Ik werk als psycholoog in de GB-GGZ. Daarin werk ik momenteel vooral met volwassenen en geef ik individuele- en groepstherapie. Naast mijn werk in de behandelkamer, maak ik mentale gezondheid op allerlei manieren bespreekbaar. Zo maak ik podcasts, geef ik lezingen, schrijf ik artikelen en ben ik actief op social media. Op die manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan meer openheid rond mentale gezondheid.

De kerstperiode is mijn favoriete tijd van het jaar. De lichtjes, het eten, de gezelligheid... Maar het is ook de tijd van extra aandacht hebben voor de ander en zorg dragen voor elkaar. Daarom organiseer ik elk jaar een kerstactie, die dit jaar dus uit twee workshops bestaat.

Het lijkt me heel leuk om je daar te zien!

Zelfbeeld Boost

Maandag 12 december 19:00 - 20:00

Hoe je voor jezelf zorgt, de keuzes die je maakt, je relaties met anderen... Alles valt of staat met je zelfbeeld. Bij veel van ons is er sprake van een laag gevoel van eigenwaarde. In deze sessie gaan we proberen om jouw zelfbeeld een boost te geven. Je krijgt uitleg rond de totstandkoming van zelfbeeld en we doen (individueel) een aantal oefeningen, waar je na de workshop zelfstandig verder mee aan de slag kunt. Ben jij of ken jij iemand die je deze workshop gunt? Meld je dan onder aan deze pagina aan door je e-mailadres door te geven.
Je krijgt voorafgaand aan de sessie een link en wat belangrijke informatie toegestuurd. Achteraf is er de mogelijkheid tot doneren, maar dit is niet verplicht.
Hopelijk tot dan!

Over mij

Leven naar je Waarden

Zondag 18 december 19:00 - 20:00

We leven in een maatschappij die altijd streeft naar meer en beter.
Je leeft van het ene doel naar het andere, maar het behalen daarvan levert slechts een tijdelijk geluksgevoel op. Je moet weer door naar the next best thing. In deze workshop gaan we dat patroon doorbreken,
door te leven naar je waarden. Je krijgt uitleg rond waarden, ontdekt wat voor jou écht belangrijk is en kan zo je leven meer richting geven. Ben jij of ken jij iemand die je deze workshop gunt? Meld je dan onder aan deze pagina aan door je e-mailadres door te geven. Je krijgt voorafgaand aan de sessie een link en wat belangrijke informatie toegestuurd. Achteraf is er de mogelijkheid tot doneren, maar dit is niet verplicht. Hopelijk tot dan!

De workshops

Schrijf je in!

Doneren

Doneren zonder de workshop te volgen mag natuurlijk ook!
Klik op knop om een bedrag naar keuze te doneren.

  • facebook
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • linkedin
  • Black Youtube Icoon
  • Black Spotify Icon
  • Black iTunes Icon

©2022 door psychologisch

bottom of page