Sabine Klaver
Psycholoog

Psychologisch Podcast

Psychologisch Podcast is een podcastserie over alles wat met psychologie te maken heeft. In elke alevering wordt een ander onderwerp besproken met een andere gast, een (ervarings)deskundige binnen dit onderwerp. 

De afleveringen zijn te beluisteren via je favoriete podcast app.

Podcast in opdracht

Naast mijn eigen podcastserie, maak ik ook met veel plezier podcasts in opdracht, zoals de  podcastserie die ik voor RINO Zuid maak, genaamd de RINO Premium Podcast. Deze kan je hier beluisteren.

Lijkt het je leuk om samen een podcastserie te maken? Mail dan naar info@sabineklaver.nl of neem hier contact met me op. 

Wat RINO Zuid zegt:
Sinds begin 2020 werkt RINO Zuid samen met Sabine Klaver bij het opnemen van podcasts. In de podcastserie gaat zij in gesprek met deskundigen uit het netwerk van RINO Zuid over hun eigen expertise. Het is heel prettig om met Sabine samen te werken. Als psychologe heeft zij inhoudelijk verstand van zaken maar ze is ook een fijne en enthousiaste gesprekspartner. Tenslotte is Sabine makkelijk in de communicatie, komt zij afspraken altijd na en levert zij kwalitatief goede opnames aan. Wij bevelen haar zeker aan!