Sabine Klaver
Psycholoog

Psychologisch Praktijk 

Last van stress, angst- of stemmingsklachten? Heb je moeite met grenzen aangeven, weinig zelfvertrouwen of andere klachten? Je kan je nu aanmelden voor 1 op 1 psychologische coaching! Steeds meer mensen ervaren stress, angst en stemmingsklachten. Daar wil ik wat aan doen! Daarom bied ik psychologisch coaching aan. In verband met het coronavirus bied ik dit momenteel enkel online aan. Maar dat hoeft absoluut geen belemmering te zijn! Sterker nog: veel mensen ervaren dit juist als erg prettig. Je bent namelijk in je eigen vertrouwde omgeving en we plannen een moment dat jou het beste uitkomt. Omdat ik begrijp dat de huidige situatie voor extra stress en angst kan zorgen en ik ook mijn steentje wil bijdragen bied ik een verlaagd tarief. Klik hier om je aan te melden voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek of stuur een berichtje via de tool op de homepage

Psychologisch Workshop

Psychologisch is gespecialiseerd in het creëren van meer openheid rond geestelijke gezondheid. Dit doe ik o.a. door het geven van voorlichtingen en workshops rond dit thema, zowel voor bedrijven als op scholen. Wil je meer weten over de diensten die ik aanbied of lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur me dan hier een berichtje. 

Klik hier voor meer informatie over de workshop voor bedrijven.

Klik hier voor meer informatie over de workshop voor scholen.

Psychologisch Podcast

Psychologisch is een podcast over alles wat met psychologie te maken heeft. In elke aflevering wordt een ander onderwerp besproken met een andere gast, een (ervarings)deskundige binnen dit onderwerp. 

Je kunt psychologisch volgen op social media, waar je op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen! 

Instagram: @psychologischpodcast 
Twitter: @PsychoLogisch__
Facebook: PsychoLogisch

De afleveringen zijn te beluisteren via uw favoriete podcast app. Klik op onderstaande button om direct de laatste aflevering te beluisteren in Spotify of de Apple Podcasts app.